Ochten 9 juli

Een prachtige zondagmorgen met veel renners aan de start van de monsterrit naar Ochten  aan de waal van 133km. We vertrokken in 2 groepen, waarvan een groep een zestal renners waren die niet de volledige tochten konden maken vanwege andere verplichtingen. Dit keer ging de tocht over landwegen naar Odiliapeel en zo naar Zeeland. Ergens bij Ravestein werd er afscheid genomen van die zes renners en we gingen verder als een groep de maas over. Na een aantal kilometers door het maas waal gebied naderde we Ewijk waar we de waal overstaken. Langs de waal op was een heel leuk stuk van de route weinig verkeer wel stond er een behoorlijk windje, maar met wat sterke kopmannen was dat geen probleem. Nadat we de waal weer overgestoken waren kwamen we aan in Beneden-Leeuwen waar na een lang vooronderzoek de eerste gelegenheid was die voor half elf open was, dit was wel pas na 83km dus men was er wel aan toe. Na een heerlijk bakkie en een stuk gebak en de rode wangetjes van onze serveerster was het weer tijd om te vertrekken, als een groep zijnde. De wind was gunstiger en de snelheid werd daardoor wel opgevoerd, behalve in Oss waar we de snelheid moesten aanpassen aan de omstandigheden. Eenmaal in Boekel aangekomen was het weer afscheid nemen van enkele renners. Nog een klein eindsprintje en we waren weer veilig om 12:54uur in Handel.

[smoothslider id='60']

Plaats een reactie

css.php