Baarlo 2 juli

Aantal renners was beduidend minder als de voorgaande ritten 13 in totaal plus onze wereldkampioen tijdrijden. Reden vakantie in aantocht, iets anders gepland of misschien sparen voor de tijdrit van a.s. Dinsdag. Om 8uur begon het wat te miezeren, maar gelukkig was dit niet van lange duur en konden we genieten van deze heerlijke tocht van 120km. We vertrokken dit keer naar Elsendorp waar we rechtsaf langs de middenpeelweg bleven rijden tot aan America toe. Met 6 kopmannen gingen we dit klusje klaren tot de pauze op 73km, waar vorig jaar die Clown ons nog begroeten. Deze keer was het een vrouwelijke Clown, die had er kennelijk geen zin in. Na de pauze werd er gestart met een groep wel met de kopmannen van de Agroep die zich moesten aanpassen aan de snelheid. Het verliep keurig iedereen zat te genieten van deze mooie tocht. In Bakel aangekomen werd het toch wat grijs boven ons hoofd en het duurde niet lang voordat de eerste spetters kwamen. In de Mortel werd er in de groep nog geroepen rechtdoor naar huis, maar de kopmannen gaven daar geen gehoor aan route is route en gingen rechtsaf richting de manege het Zwarte water. Vlak voordat we in Handel waren had Mary nog lek gereden, dus nog effe een nieuw binnenbandje erop zodat we gezamenlijk de route konden afmaken. We waren inmiddels wat opgedroogd zodat we nog heerlijk konden genieten van een heerlijk bakkie bij Jos in de tuin.

[smoothslider id='59']

Plaats een reactie

css.php