Berg en Dal 25 juni

Op de zondag van het fietsweekend staat  voor de thuisblijvers een rit naar Berg en Dal op het programma. Variant 4 deze keer, een tocht met een hele mooie route naar het “berg”gebied . Toen  de klok 8 keer geslagen had gingen we met zijn vijven richting Boekel. Nabij de 7-heuvelenweg spreken we af dat ieder zij eigen rondje gaat rijden om later bij de Oude Molen  koffie te drinken en weer samen naar huis te fietsen. De een wat korter en de ander wat langer gefietst hebbende komen we toch tegelijk aan bij  het koffieadres. Op het terras genoten van koffie (met bosvruchtengebak voor Mark) waarna we tegen de straffe wind in naar Handel terug gingen. In een treintje van vijf doorstaan we deze tegenstander, nadat in Venhorst  twee Boekelse renners de afslag naar huis namen hebben we met z`n drieën de laatste 5 kilometer rustig uitgefietst naar Handel waar we om vijf over twaalf, met 106 km op de teller, moe maar voldaan arriveerden.

Plaats een reactie

css.php