Sevenum 21 mei


Dat het een zonnige zondag ging worden was wel te merken aan de aantal renners, maar liefst 24 hadden er veel zin. Ook de geblesseerde Karlijn was er deze keer bij. De groep moest gesplitst worden. De eerste groep vertrok richting Gemert. We waren nog maar nauwelijks onderweg of de eerste route probleempje kwam tevoorschijn een stukje zandweg. Kennelijk is het voorbereiden niet goed gegaan omdat achter de computer de zandwegen moeilijk kunt onderscheiden zijn van de verharde. Na dat we het golfterrein gepasseerd waren verliep de tocht weer prima. In Sevenum aangekomen stonden we nog voor een gesloten deur, maar dat duurde niet lang de eigenaar maakte de deur los en de koffie was zo geregeld. In de pauze werden lapjes uitgedeeld, omdat Armando vorige week een scheurtje had in zijn buitenband. Ook werd gevraagd wie er op hemelvaart mee ging voor de tocht Langeboom Millingen vertrek 7:00uur. Na de pauze werd er weer gesplitst ditmaal een A en een B groep. De A groep had de snelheid er goed inzitten met wat tegenwind ging de teller toch vaak over de 40km/h. Vlak voor Elsendorp werd de sprint ingezet en kwam de teller zelfs boven de 50km/h. Iedereen vond dat ze lekker hadden gefietst. JanG trakteerde op een lekker bakkie met deze keer geen rijstwafel maar een gevulde koek.

[smoothslider id='54']

Plaats een reactie

css.php