Hertogenbosch 14mei

Deze Moederdag zondag beloofde eindelijk veel zon, dat was merkbaar sommige renners hadden het zomers tenue aan enkele nog met arm en beenstukken, maar die konden uit in de pauze. De tocht ging deze keer weer richting Boekel over het Leurke naar Uden. We hadden er allemaal weer zin, ook Ton was weer van de partij na 4 weken wandelen richting Santiago de Compostela, Spanje. Jan en Marja zijn nu ruim een week met de fiets onderweg daar naar toe. Succes Jan en Marja en veel plezier.
De tocht verliep prima weinig wind deze keer. In s’Hertogenbosch aangekomen was het nog een rondje om de plas waar veel wandelaars en sporters ook gebruik maakte van de smalle weg, dus effe opletten en gas terug nemen. In Sint Michielgestel aangekomen was het pauze bij de Zwaantjes. We konden lekker buiten zitten en genieten van het klein bakje koffie en voor een paar een boschebol. Na de pauze werd besloten om als een groep te vertrekken, omdat er niet veel B renners erbij waren. Voordat we konden vertrekken was het eerst nog een buitenbandje repareren doormiddel van een lapje. Toen dat klaar was konden we vertrekken, de snelheid zat er goed in en iedereen goed volgen, zelfs Ton die toch enkele weken niet gefietst had, ijzersterke conditie. Vlak voor de kokse hoeve kwamen we nog bekende rensters tegen. Het was Kristel met haar maatje, leuk toch.
Toen we de Gemertse weg overstaken, was het wachten wie de eindsprint in ging zetten, maar er kwam niets, we ging rustig naar Andre en Helma voor de koffie. Het was weer een schitterende route.

[smoothslider id='53']

Plaats een reactie

css.php