Ospel 26 maart

Een frisse zondagmorgen, maar wel een twintigtal renners die er weer zin in hadden om de tocht door de peel te fietsen. Enkele renners hadden nog de nachtrit van Esbeek in de benen, maar waar ze het meest last van hadden was het laatste glas bier en dat de klok nog een uur vooruit werd gezet. De tocht ging richting Elsendorp en zo naar Horst America er werd goed gewisseld van koppositie door een zestal renners. Bij de pauzeplaats aangekomen op de golfbaan in Asten was er een lekker bakkie. Na de pauze werd er gesplitst groep A vertrok als eerste nog 40 km volle bak te gaan. De B groep deed het wat rustiger aan. Via Deurne en Lierop kwamen we aan in Gemert waar Marco ons een lekker stuk vlaai trakteerde vanwege zijn verjaardag.

[smoothslider id='45']

1 gedachte over “Ospel 26 maart”

 1. Hoi beste fietsmaten
  Allereerst wil ik alle deelnemers van de tourclub Handel hartelijk danken aan de deelname van onze Mountainbiketocht op 9april dit allemaal voor het goede doel van Duchenne en bedankt voor de positieve reactie’s die ik van vele heb mogen ontvangen,we hebben een mooi bedrag opgehaald waar we hopelijk toch weer enkele arme kinderen mee kunnen helpen. Nogmaals dank hiervoor.
  Zoals vele van jullie al weten lig ik er zo’n 4 maanden uit ben gopereerd aan m’n bovenarm pees afgescheurd heb nog steeds met tijden ontzettend veel pijn, ook heb ik er nog een ontststeking aan m’n linkerbeen bij gekregen dus echte grote wandelingen haalt nu ook niet uit .Tot Ziens.
  Veel fietsplezier.

  Groet Gerard

  Beantwoorden

Plaats een reactie

css.php