Wijchen 19 maart

Een zondagmorgen wat zou het weer doen zullen we het droog houden. Noud had zich al voorzien van een leuk gele jack, maar gelukkig was het niet nodig. Wel stond er een heftige wind wat ons kon belemmeren. Op de heen weg richting de pauze hadden we er nauwelijks hinder van soms zelfs was het een voordeel Na wat afslagen gemist te hebben en weer om moesten keren kwamen we aan op onze pauzeplaats de voetbal kantine van Balgoij, waar we weer een meevaller hadden de koffie 1.25. Na de pauze werd het effe anders met de meevallers wind opzij en vol op de kopmannen op de dijk langs de maas op. Enkele uitglijders over de roosters met bijna fatale gevolgen een voorzitter die geholpen moest worden en zelf in de problemen kwam. Uiteindelijk kwamen we uit in de Reek waar het iets aangenamer was In Odiliapeel werden de kopmannen gewisseld moe gestreden en voldaan. Het laatste stukje van Venhorst naar Handel met de wind op kop moest nog gedaan worden, ook dat stuk werd er nog flink doorgereden. In Handel aangekomen ging ieder weer zijn eigen weg naar huis behalve Mary die stopte bij het startpunt van de route voor nog een rondje.

[smoothslider id='44']

Plaats een reactie

css.php