Best 2 april

Het was bijna acht uur en 21 Renners waren keurig op tijd voor de tocht naar Best. Het was koud en mistig, bij over steken van de Gemertse weg richting Koks was het voor allemaal heel goed uitkijken. De handen en voeten begonnen te ontdooien en de mist trok weg. In Lieshout aangekomen was het voor de kopmannen niet duidelijk en namen de verkeerde afslag. De tocht was een beetje onduidelijk op sommige plekken, dus er is weer werk voor de route makers. In Stiphout was het effe klunen door het zand omdat de weg opengebroken was. Via Gerwen gingen we weer terug naar Lieshout en zo richting Son naar Best bij cafe de Dokus waar de pauzeplaats was. We waren wat te vroeg ze moest de peperkoek nog snijden, maar de koffie stond al klaar in een grote ketel, die we dan zelf moesten halen. De prijs was dan ook maar 1.70 euro. Na de pauze werd besloten om als een groep de tocht af te maken wel met een hoger tempo als op de heen weg. Het weer was prima weinig last van de wind. Het was half 12 en we waren al in Boekel zoekende naar een leuk koffie adres. Mary bood aan om bij hem in zijn mooie tuin een glaasje drinken, koffie en paas chocolaatjes te nuttigen.

[smoothslider id='46']

Plaats een reactie

css.php