Boerdonk 12 maart

Ondanks er renners op trainingskamp zijn was de opkomst zeer positief met 2 gastrenners en 1 renster gingen voor de tocht rondom Boerdonk van 95km. We waren Handel nog niet uit of een van onze gastrenner had lek, snel repareren en gas erop we hadden er zin in op zo’n mooie zondagmorgen. De snelheid zat er al goed in vanaf het begin, waarbij Marco wel het meeste kopwerk had verricht. Na wat kilometers rondom Uden kwamen we uit in Veghel, waar de route dwars door Veghel ging, dus werk aan de winkel voor de route makers. Na enkele kilometers kwamen we uit in Boerdonk bij onze pauzeplaats, daar stond Maarten die helaas ander verplichtingen had en niet mee kon gaan met ons, maar stond ons wel op te wachten. We werden getrakteerd op een lekker stuk appelgebak omdat Maarten deze week abraham had gezien. Bedankt Maarten en gefeliciteerd. Hiep hiep hoera klonk het nog in de zaal. Na de pauze was het weer op de pendalen want we moesten nog zo’n 50km afleggen, waar we vlakbij Bakel nog een stuk onverharde weg moesten afleggen, ook dit wordt aangepakt door de route makers. Na een hele omzwerving door Milheeze en de Rips Kwamen we uit in Elsendorp, heel dat stuk had onze gastrenner Ronald alleen het kopwerk verricht, het laatste stuk kwam Noud hem nog effe steunen. In Handel aangekomen had niemand zin in een af sprint zelfs Andre niet.

[smoothslider id='43']

Plaats een reactie

css.php