Vinkel 5 maart

De eerste rit voor de punten had een geweldige opkomst 20 renners van de club plus 1 gast renners en een gast renster. Er was wat verwarring rond de starttijd, enkele stonden om half negen al klaar voor de rit. Een halfuurtje warm fietsen dan maar. Onder de 20 renners was ook ons nieuw lid Gerard Sleehoff uit Gemert. De Tourclub wenst Gerard heel veel fiets plezier.
Meer als 20 renners, dus dat wordt al splitsen. De route ging richting Boekel waar het een beetje fout ging de route was nl. omgedraaid, omkeren en richting Erp en zo naar Uden. Er stond nogal wat wind, dus sterke kopmannen gewenst om de karavaan in goede baan te leiden. Eenmaal aangekomen bij de koffiepauze in Vinkel waren bijna alle stoelen bezet door de Boekelse tourclub, die hebben de traditie om met z’n alle tegelijk te pauzeren tijdens hun eerste rit. Het was wel gezellig. Na de pauze gingen we weer met dezelfde 2 groepen huiswaarts. De snelheid zat eral goed in met Silvi en Mary in het front, na een 10tal kilometers werd de eerste groep ingehaald, die stonden met pech langs de weg. In Zeeland werd een afslag gemist door de kopmannen, omdraaien en de route vervolgen naar het Oventje. Om 12:15 uur waren we alweer terug in Handel.
Let wel de volgende week zondag is de starttijd 8:30uur

[smoothslider id='42']

Plaats een reactie

css.php