Escharen 5 febr

Op deze eerste zondag van februari staan 6 renners klaar voor de eerste rit van het nieuwe seizoen.

Vandaag staan 72 kilometer op het programma, via de Middenpeelweg naar Mill en vandaar een lus naar Escharen en Gassel. Omdat er nog geen koffieplaats in het programma opgenomen was stopten we bij de kantine van de tennisclub in Escharen, deze kantine was niet open, geen koffie dus. Bij het vervolg van de route komen we langs het sportpark van vv Gassel. De plaatselijke dames 1 waren bezig met de warming up, met de borst vooruit gingen ze voor de punten. Onze voorzitter assisteerde de barkeeper bij het inschenken van de koffie. Na wat voor- en nadelen van het wielrennen besproken te hebben stapten we weer op de fiets. Terug naar Mill en via Langenboom, Volkel en Boekel komen we band om kwart voor twaalf weer in Handel. De eerste rit zit er op, ook de eerste lekke band hebben we gehad. Als de weergoden niet tegenwerken staat volgende week om 9.00 uur de volgende rit op het programma, 75 kilometer en het gaat naar Oirschot.

[smoothslider id='41']

Plaats een reactie

css.php