Helden 23 juni

Een drukke zondagmorgen in Handel centrum, processie Valkenswaard vele pelgrims kwamen voor de bedevaart? Toch moest er ook nog een tocht gereden worden en wel Helden 107km. We vertrokken richting Elsendorp en zo langs de middelpeelweg naar de Rips en daarna rechtsaf naar Deurne. In Helden aangekomen was het effe zoeken voor de juiste route volgens de navigatie, er werd besloten om naar de camping kantine te gaan, maar helaas was pas om 12:00uur open, dan maar verder naar Meijel daar konden we super snel koffie scoren met gebak, nog wat kletsen over van alles en nog wat alvorens we weer op de fiets richting de Neerkant gingen. Het was een prachtig fiets weer en een leuke tocht. In Gemert aan gekomen zagen we de B groep de weg oversteken en gezamenlijk naar Andre gefietst, die had ons uitgenodigd voor een lekker stuk pensioen gebak, dat ging er ook wel in. Jarno kwam ook nog even op bezoek, eind augustus wil Jarno weer mee met de tourclub. Ook Mary had ook weer een uur of 2 mee gefietst, die moet immers wat kilometers maken voor het aankomend fietsweekend van volgend week. Voor de 10 leden die volgende week meegaan heel veel plezier,

Plaats een reactie

css.php