Oploo 9 mei hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag zowel de A en B groep stond er een tocht op het programma, helaas was er geen animo voor de A groep, die zouden een uitgepeilde tocht Langenboom Millingen aan de rijn gaan doen, maar kozen voor de B groep die om 9u vertrokken richting Cuijk, onderweg ernaar toe kwamen we wel enkele deelnemers van die uitgepeilde tocht tegen. De tocht verliep vlekkeloos de weeromstandigheden waren zeer goed weinig wind. Tegen half elf gingen we opzoek naar een koffieadres, misschien in st Tunnis, helaas niets open, in Oploo daar wisten enkele renners wel een zeer leuk plekkie en jawel hoor daar konden we lekker buiten genieten en een praatje maken met vrouwelijke rensters, na een moeizame afrekening was het weer op de bike richting de Rips ja nog een twintigtal kilometers te gaan kwamen we weer aan in Handel, waar we processie van Gemert nog konden uitzwaaien, s ’middags nog effe nog een bezoekje aan Mary, maandag een operatie, zodat het herstel eindelijk kan beginnen, verder ging het wel goed.

Plaats een reactie

css.php