Ospel 5 mei

Een vrij kille zondagmorgen stonden er 8 renners klaar voor een rondje de peel in Ospel. Jarno merkte dat een berichtje was op de tourclub app, Ja Jan junior en senior hadden problemen met de pendalen en kwamen iets later. Ze zouden elkaar op de route nabij Elsendorp elkaar tegenkomen, maar dat ging niet zo simpel, nog een belletje en ja hoor ze stonden op de kruising peeldijk oude domptweg. We konden onze route vervolgen richting Elsendorp en zo langs de middenpeelweg naar Ijsselstein met de wind op de kop was het stevig aanpoten, iedereen deed geweldig kopwerk. Aangekomen bij het natuurcentrum de Peel was het genieten van een lekker bakkie, wel binnen in de serre. Na de pauze was het vrij druk langs de weg met fotograven, wat bleek nu er zaten enkele flamingo’s aan de waterkant en dat in het kille Nederland. We gingen richting Deurne met de wind in de rug ging het tempo aardig hoger, zodat we om 12:15 uur al weer aan de koffie zaten bij Rian en Jan.

Plaats een reactie

css.php