Boxmeer 31 maart

Eerste paasdag Jos is weer van de partij en daar waren ze toch blij mee, gelukkig voor hem dat hij gemist werd. We stonden om 8:30uur zomertijd met 11 renners waaronder ook Gerard vd Pas, die wil graag een stukje mee fietsen 2 uurtjes maximaal, hij is nog herstellende van zijn heup operatie. We vertrokken richting Erp, en via een hele grote omweg naar Boxmeer. Het was droog, maar wel fris, maar een hele mooie tocht over vele binnen wegen. In de buurt van Haps namen we afscheid van Gerard 1.5 uur plus een half uur zat die aan zijn max.
In Boxmeer aangekomen was het effe zoeken naar een pauzeplaats, maar in het centrum was dat geen probleem, wel moesten we onze fietsen verplaatsen vanwege hun buitenterras. Na wat leuke spannende verhalen van de Kanaries gangers, een week geleden, toen ze daar aan het trainen waren. Nadat de rekening betaald was gingen we weer verder, nog een 35 tal kilometers te gaan, dus niet rechtstreeks, maar weer via vele omwegen kwamen we aan in Handel. Een bakkie bij Jos en de tocht was weer volbracht.  

Plaats een reactie

css.php