Kranenburg 2 juli

Effe afwachten wie er komt voor die leuke tocht naar Duitsland 10 renners van de club en een welbekende vrouwelijke gast renster gingen van start richting Elsendorp, Oploo en zo naar Oevelt met de wind in de rug was alsof alles vanzelf ging, daar aangekomen gingen we de maas over richting de grens 2 renners gingen huiswaarts. Een paar flinke klimmetjes moesten nog overwonnen worden, de groep spatte een beetje uit elkaar, maar boven aangekomen werd er keurig gewacht tot de groep weer bij elkaar was. In Kranenburg aangekomen was er tijd voor koffie. Onze voorzitter trakteerde ons op een nogal grote Duitse kop koffie, bedankt Jan.
Na de pauze gingen we richting Whyler, waar we die bekende klimmen nog voor onze kiezen kregen en als toetje de Tivoli op, het ging prima met al die getrainde spieren boven aangekomen was het wachten totdat iedereen weer bij elkaar was, zodat we samen de tocht konden vervolgen, wel was er wat tegen wind, maar dat kon de pret niet drukken. In Boekel aangekomen trakteerde de andere Jan ons op een heerlijk Boekels bakje. Jan succes met de 4 daagse   

20230702_100340
20230702_100355
20230702_100423
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php