Tijdrit 21 juni

Dit jaar een mindere opkomst als normaal, totaal 4 deelnemers, bijna 5 maar Michel was te laat thuis van zijn werk. Misschien is 21 juni toch geen goede datum voor onze senioren die bijna allemaal buiten het seizoen op vakantie gaan (Agendapuntje). De omstandigheden waren perfect, prachtig weertje, wél wat wind, dat viel sommige renners wat tegen. Gelukkig konden we de tijdrit uitvoeren op ons vertrouwde parcours, de weg was namelijk net op tijd weer vrijgegeven. Ook hadden we deze keer 2 verkeersregelaars namelijk William en Twan Donkers, bedankt hiervoor. Na de loting mocht Mark van leuken als eerste starten, daar was hij heel blij mee want dan had hij meer kans om te kunnen stayeren, daarna Mark Manders, Jarno, en als laatste Jan Martens. Het was al na de eerste ronde duidelijk dat het spannend ging worden tussen Jarno en Jan. De eerste ronde lag Jarno 8 seconden voor op Jan, de tweede ronde lag Jarno nog maar 7 seconden voor op Jan, maar de derde ronde deed Jarno er nog een schepje bovenop en finishte uiteindelijk 10 seconden sneller dan Jan met een gemiddelde van 38,18 km/uur,  Chapeau ofwel petje af! De prijsuitreiking was dit keer bij John Minten op zijn prachtige terras waar we nog gezellig wat biertjes gedronken hebben.

Plaats een reactie

css.php