Appeltern 1ste pinksterdag

Nog voor de wielen van mijn fiets tot stilstand kwamen bij de bron had ik mijn eerste opdracht voor vandaag al binnen….
Het verslag schrijven.
7 renners stonden klaar voor een rit met de zon hoog aan de hemel en een beetje wind. Vertrek richting Erp om te kijken of er nog feestgangers van harmonie of hardcore aan willen pikken. Maar geen coureurs gezien.
Na we de maashorst doorkruist hadden draaide 1 renner in herpen af om de route zo een beetje in te korten.
Op naar de koffie bij camping de maasakker in Megen. Na een goede bak biologische koffie gingen we richting het pondje. Aan de overkant kregen we de wind in de rug. Nu draaide er een medestrijder af richting beugen. Het begint op een afvalrace te lijken. Op de dijk worden we ingehaald door een eenzame renner die het gat wil dichten met een groepje voor ons. Na een klein overleg tussen de overgebleven rijders wordt besloten om hem mee te gaan helpen. Met vereende krachten wordt het groepje ingehaald maar het tempo blijft hoog en we denderen door tot aan grave. Daar wordt afscheid genomen van de eenzame renner. Met nog een behoorlijk tempo en een niet te stoppen Mary suizen we richting handel.
Gister heeft Mary samen met Marco een geweldige route voor gereden voor het fietsweekend.
Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat je deze niet mag missen!! Dus meld je allen nog snel aan!!!
Na een radler en koffie bij mark keren we voldaan huiswaarts. Beentjes omhoog, uitrusten voor morgen!

WhatsApp op 2023-05-28 om 21.27.12
WhatsApp op 2023-05-28 om 21.28.08
WhatsApp op 2023-05-28 om 21.27.12b
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php