Someren eind 16 april

Koud, grijs en hele lichte miezer, ondanks deze matige vooruitzichten staan toch 13 renners klaar voor de rit van vandaag. Een aantal van onze “vaste” krachten is afgereisd naar Zuid Limburg om daar in het glooiende landschap een glimp op te vangen van de deelnemers en deelneemsters aan de Amstel Gold race.
Met de wind in de rug is het lekker voorop fietsen en de vaart zat er dan ook goed in. Na een waarschuwing van (veel) glas op het fietspad werd er voorin hard in de remmen geknepen wat achterin maar net op tijd onderkend werd. Na Mierlo en Lierop door een mooie omgeving richting Someren. In een bocht liet een man zijn honden uit de auto, hiervan schoot er een direct voor onze neus de weg op. Weer volop in de remmen, gelukkig liep ook dit weer goed af. Even het kanaal over en op naar de koffie bij de golfbaan in Asten. Vorig jaar zaten we hier lekker buiten in de zon, nu binnen voor de raam met een mooi uitzicht op de oefenweide, waar enkele dames in een mooie strakke witte broek aan het oefen waren voor een hole in one. Daarna onze tocht vervolgd en via wat kronkelige wegen door Asten en Deurne bereiken we De Mortel vanwaar we rustig terug fietsen naar Handel. Volgende week de route van 101 km naar Maashees, mocht je hiervoor nog wat training nodig hebben dan kan dat op de woensdagavond om half zeven vanaf onze vaste vertrekplaats.
Laat je zien!

Plaats een reactie

css.php