Oventje 12 maart

Gisteren is er door een aantal renners van de club uit voorzorg ( ivm weersverwachting ) al een rondje gefietst. Het weer van Zaterdagmiddag was idd wel lekker en ook beter als deze ochtend. Ondanks wat licht miezer tegen 9 uur waren de vooruitzichten voor deze morgen toch acceptabel voor een viertal renners. Aangevuld met een gastrenner vertrokken we klokslag 9 uur. Dat een van ons de route goed had voorbereid kwam vandaag wel van pas, de ene Garmin liet ons helemaal in de steek en de andere viel regelmatig uit. Ondanks dit ongemak verliep de rit toch goed. Geplaagd door koude handen en voeten hield onze ex-voorzitter het na zo’n 15 km voor gezien, hij nam de korste weg naar huis. Na 43 km kwamen we aan bij het koffie adres, de kachel was roodgloeiend en de koffie was bruin. Na een tweede bakker weer de fiets op voor de terugweg. De opstart was even fris, maar na een paar kilometer was de interne temperatuur weer op peil gebracht. Ondanks de frisse tegenwind trappen we lekker door en staan we om 11.45 uur op de oprit bij onze eerder afgedraaide collega. Volgende week de route naar Velp, 83 km.

Plaats een reactie

css.php