Hertogenbosch 28 augustus

Op de dag van de ‘zeven-dorpenomloop’ en gelukkig een beetje aangenamere temperaturen vertrokken om klokslag 8 uur vanaf De Bron de navolgende coureurs: Armando Vargas, Mary van Lankveld, Mark Schepers, Ton Manders, Jan van Grinsven, Jarno van de Elzen, Jan Martens, John Minten, Mark Manders en Pieter Baardwijk. Gelukkig was Armando er ook al weer bij na zijn gezichtsverlamming op vakantie in Limburg. Vanuit Handel werd er koers gezet over prachtige rustige landweggetjes richting Veghel en via Heeswijk-Dinther kwamen we in het altijd gezellige ‘s-Hertogenbosch. Over het viaduct van de A2 reden we het natuurgebied De Bossche Broek binnen. na een prachtige lus door dit unieke recreatiegebied aan de rand van Oeteldonk kwamen we aan in Sint-Michielsgestel. Daar was de pauzeplaats, zie de foto’s, en genoten we onder de luifel van een plaatselijke uitbater van een heerlijk bakske koffie! Op Italiaanse wijze ☕️ en een heerlijk zonnetje waren de ingrediënten voor een rustmoment op deze zondagmorgen. Na de pauze werd de weg vervolgd via Gemonde en Olland naar Sint-Oedenrode. Bij een oversteek werd er achter uit de groep een nieuwe kreet geroepen: auto links en meteen erachteraan ‘vrij’ wat voor nogal verwarring zorgde. Met de onverstoorbare hardrijder Jan Martens op de kop ging het via Veghel en Zijtaart over Boerdonk terug naar huis. Bij de Kokse Hoeve reed de helft rechtdoor naar Gemert voor een drankje bij de voorzitter en de andere helft zette koers naar Handel waar we al veel deelnemers aan de 7-dorpentocht tegenkwamen. Kortom, een mooie rit en perfect fietsweer! Sluiten af met positief nieuws. Marco Kuijpers is zodanig hersteld dat hij volgende week zondag zijn rentree hoopt te maken.

2022-08-29 at 10.19.47 AMb
2022-08-29 at 10.32.32 AM
2022-08-29 at 10.19.47 AM
2022-08-29 at 10.19.46 AM
2022-08-28 at 11.07.44 PM
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php