Griendtsveen 21 augustus

Heerlijk fietsweer leuk om een tochtje te maken, deze keer waren we met 7 renners voor de tocht rondje kerk, waaronder MarkM die wel heel snel van zijn vakantie adres teruggekeerd was, zijn koffers lagen nog in de auto. Eerst fietsen voor het clubkampioenschap. De tocht startte richting Huize Padua daar gingen we linksaf via allerlei landweggetjes kwamen langs de camping de bergen in Wanroij en zo kwamen we weer door Geisteren. Van daaruit gingen we richting de peel waar we uiteindelijk in Griendtsveen konden genieten van een lekker bakkie en een stuk heerlijke bessenvlaai. Na de pauze moesten we nog 50km afleggen via een omweg we nog naar Helenaveen, Liessel, Vlierden daar kwamen we op de Siberië route. De gedachte was dat we van Gemert naar Handel gingen, maar nee hoor via de kokse hoeve naar Boekel en dan naar John zijn paleis waar we werden ontvangen door de gastvrouw die had een lekker bakkie gezet. Het was een leuke tocht van 115km kilometer, iedereen zeer tevreden hoe het verlopen was.

20220821_101847
20220821_101828
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php