Vlierden 7 augustus

Een fantastisch fietsweer met een leuke opkomst 11 renners stonden klaar voor de tocht naar Vlierden met een afstand van 114km, die op verschillende punten ingekort kon worden voor diegene die dat wilden. We vertrokken richting Gemert en weer naar Bakel en zo naar Helmond. In Helmond was het wel veel draaien en stonden weer voor een stoplicht. De fietspaden waren wel keurig op orde. Een paar kilometer verderop was het MarkL en Ton die als eerste de route inkortte. De rest gingen via allerlei omwegen naar Vlierden, daar aangekomen werden we verrast door een lekker toetje bij de koffie. Noud had cola besteld, maar de barman had er nog een paar over, dus die gingen er met smaak naar binnen. Na de pauze besloot Noud om de korstte weg naar huis te nemen de 8 die er over waren gingen voor de volledige tocht nog maar 55km met een extra stop voor de brug in Beek en Donk. Toen ging het nog naar Boerdonk, maar bij de kokse hoeve was het toch richting Handel, daar had MarkM wat te vieren zijn vakantie met Yvonne met een heerlijk bakkie en een koel radler

20220807_101005
20220807_100935
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php