Ospelsedijk 31 juli

Een heerlijke zondagmorgen om een rondje te maken. Helaas waren er maar 7 renners aanwezig, gelukkig was Mary er ook weer bij. Die ging nog niet voor de volle ronde, maar het begin is weer gemaakt. Marco krijgt deze week te horen of hij weer mag gaan fietsen. De anderen in de ziekenboeg zal nog wel effe duren, sterkte allemaal en hopelijk zien we jullie nog dit seizoen.
Ook was Jan Bos deze zondag jarig. Vele fanatieke renners die dat zaterdagavond gevierd hebben waren er daarom niet bij.
Oke dan, met 7 vertrokken we richting Venhorst naar de Middenpeelweg. In de buurt van Deurne aangekomen was het genoeg voor Mary en Twan.  GerardP, Jos, Ton, MarkM en Jarno gingen voor de gehele tocht met de wind op kop. Met veel afwisselen is dat gelukt.
In Ospelsedijk aangekomen konden we van ons welverdiende bakkie genieten bij het natuurcentrum van de peel met een 2de bakkie voor half geld. Na de pauze waren er nog 57 km te gaan, maar gelukkig stond de wind gunstig. Vele landweggetjes lieten ons leiden naar Someren, Lierop en Helmond. In Gemert aangekomen werd er toch een sprintje getrokken op de wel bekende plek, Jos begon de sprint aan te trekken voor de 2 sprinters, dat doen de profs ook😉 Jarno won de sprint. Daarna ging de tocht nog langs het Esdonk kappeleke richting Handel. Daar werd weer een sprint ingezet, deze keer had Mark een banddikte voorsprong op Jos. Gerard had nog een lekker koud drankje met een lekker bakje koffie. We hadden ‘n heerlijk tochtje gehad.

Plaats een reactie

css.php