Berg en Dal 6 juni

De Boekelse renners werden al uitgezwaaid door Mary die weer een beetje op de been is. Verder stonden er 9 renners die de rit naar Berg en Dal aan durfde. Toch worden we telkens weer opnieuw verrast om via verschillende mogelijkheden in Berg en Dal aan te komen. Zo ook weer deze zondag reden we op stukken waar og nog niet eerder was geweest. Leuk om zo telkens toch weer nieuwe routes te rijden. Met de wind lekker in de rug kwamen we uiteindelijk in Groesbeek aan. Daar reed ieder zijn eigen rondje met enkele beklimmingen naar eigen behoefte. Uiteindelijk koffie bij het wel bekende adres. De oude molen, geheel verbouwd. Zag er heel leuk uit. Het leek wel of de wind een beetje was gaan liggen maar achteraf bleek het dat we lekker uit de wind zaten. Met een stevige tegenwind werd de terug reis ingezet. Regelmatig doordraaien was een goede keuze zodat we kwart over 12 in Handel aankwamen. Weer een leuke route naar Berg en Dal zonder lek. Helaas een klein regenbuitje op de Haveltweg maar uiteindelijk waren we in  Boekel alweer opgedroogd.

WhatsApp Image 2022-06-06 at 9.14.16 PM
WhatsApp Image 2022-06-06 at 9.14.15 PM
WhatsApp Image 2022-06-06 at 9.14.15 PM (1)
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php