Den bosch Agroep 10 april

Een frisse zondagmorgen met 12 renners die er veel zin in hadden. Wel moest er een ei gelegd worden hoe we vertrekken. Splitsen was eenmaal afgesproken tijdens de voorjaarsvergadering 7 gingen als Agroep en 5 voor de Bgroep. Jan Bos zou het verslag doen en Jos voor de andere groep. De Agroep vertrok richting Erp en via Keldonk het kanaal over. In de buurt van st Michielsgestel hadden ze klinkers over waar ze een weg van probeerde te maken, helaas niet gelukt. In Den Bosch aangekomen ging de route langs mooie plassen met nogal veel wandel verkeer. In het centrum aangekomen was er een foto momentje voor de Sint Jan. De handschoenen konden uit de zon kwam op. Eenmaal op de pauzeplaats aangekomen stond voor iedereen gebak klaar bedankt Jan Bos voor het regelen, was lekker, tip voor de volgende keer wel wat eerder uit de koeling halen.
Na de pauze was er nog 30km te gaan met de wind in de rug ging het tempo wel omhoog voor even Noud had een lekke band en wat spaken los, jammer Twan zat in de andere groep, dus moesten we zelf aan de slag, ook dat lukte zodat we onze tocht konden voortzetten. Van Erp naar Boekel gingen we van de route af en achter door richting Handel waar we nog een lekker bakkie konden scoren. Het was een geweldige tocht met nieuwe stukken erin en wat opmerkingen, maar onze Mary brengt ons weer op het juiste pad. Voor al die blesseerden en zieken heel veel sterkte, dat jullie weer snel bij de groep kunnen zijn. 

20220410_100920
20220410_104334
20220410_104401
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php