Baarlo 15 September

De spoeling was dun vandaag. Er verschenen slechts 10 renners aan de start, te weten: Mary, Jan M., Edwin, André, J van G., Mark van L., John M., Mark M., Armando en Maarten. Op deze mooie zomerse dag ging de route richting Baarlo. De B-groep was voor de pauze al gesplitst. Was deze afstand toch iets te lang ….? De pauzeplaats was deze keer geregeld door Mark Schepers. We streken neer bij Café Restaurant Patershof in Panningen waar we genoten hebben van koffie met een heerlijk stuk gebak. Na de pauze vervolgden 6 renners de route richting Helenaveen door de mooie bosrijke omgeving. Andere plaatsen waar we doorgefietst zijn waren: Liessel, Deurne, Bakel en Mortel. We eindigden in Gemert waar we afsloten bij Jan van Grunsven met een heerlijk bakje koffie. Het was een prachtige route met heerlijk fietsweer.

Plaats een reactie

css.php