Someren 8 september

6 Renners plus een renster van caliber stonden klaar voor de tocht naar Someren eind. Ook waren een viertal mountainbikers voor een tocht in st Antonius, die moesten trainen voor de Groesbeekse gruwelijkste, die de volgende week plaats vind. Ook was er een vrienden weekend voor Andre en Jan kwadraat. Jos, Hans, Mary, Jarno, Armando, Erik en Silvie gingen richting Boekel ja de andere kant als we verwachten, maar de tocht ging via Boekel, Erp, Son Breugel, Nuenen, Helmond en zo naar Someren. Bijna aangekomen bij de pauzeplaats moesten we enkele kilometers om fietsen, we mochten absoluut niet het afgezette terrein op. Ok dan gas erop met 37 in het uur moesten we de verloren tijd weer goed maken, althans dat was het idee van Mary. Uiteindelijk waren we aangekomen bij de pauzeplaats waar we allemaal heel veel trek hadden in een lekker stuk appeltaart. Na 70km ging er dat wel in. Na de pauze werd besloten om een kortere weg te nemen richting Handel. Na een aantal kilometers was er nog een groepje wielrenners, die ons inhaalde, maar dat was niet de bedoeling dus wij ook er weer langs en ja hoor ze gaven het op. In Handel aangekomen was er bij Erik en Mieke een lekker bakkie met een chocolaatje.

20190908_103033(0)
20190908_104837
previous arrow
next arrow
20190908_103033(0)
20190908_104837
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php