Bokhoven 14 juli

Eens kijken hoeveel renners er zijn om de route Bokhoven van 120km te rijden. Het is tenslotte nog vakantietijd Het waren er 11. Jan en Jos waren weer terug van vakantie. Het was droog, maar gaandeweg begon het wat te motregenen waardoor Twan, Marco, André, JanM en GerardS het voor gezien hielden en keerde huiswaarts. Jos, JanG, Armando, Arno, Mark en William gingen verder. Het werd droog en af en toe kwam de zon er zelfs doorheen. Aangekomen in Bokhoven kregen we te maken met een nogal nukkige beheerder. Geen fietsen op het terras en deze renner die er al zat, kan schijnbaar niet lezen zei die nog. Toch maar paar kopjes koffie genuttigd in zijn serre. Na de koffie ging de tocht verder naar s Hertogenbosch langs de maas op een heel mooi gebied. Bijna in Boekel aangekomen had nog Jos een lekke band effe snel een binnenbandje wisselen en de tocht afmaken. We kwamen met 6 renners om 12:00 uur moegestreden aan in Handel.

Plaats een reactie

css.php