Tienray 25 maart

Tienray 25 maart,

Het was goed druk bij de start van alweer de tweede rit van de tourclub. 21 Renners waren aanwezig voor de tocht naar Tienray en een zestal gingen voor de training van de Alpe d’Huez. Helaas voor Jan en Andre geen punten vandaag. Bart ging op kop rijden, omdat er nog problemen in de route waren. Bart had nl. deze route gisteren nog voorgereden. De groep werd toch nog gesplitst vlak voor Elsendorp. Op enkele navigatie fouten kwamen we toch aan op de pauzeplaats bij het pleintje in Tienray. De koffie was toch klaar ondanks dat het zaterdag niet meeviel om telefonisch contact te krijgen. Na de pauze was er weer een A en B groep. De A ging als eerste van start en de teller ging aardig naar de 40km/h. Voor Elsendorp was het nog wat af sprinten en daarna een lekker bakkie bij Jos en Conny. Volgende week is er een dubbel programma met op 2de paasdag ritje Berg en Dal.

[smoothslider id='75']

Plaats een reactie

css.php