Liempde 11 maart

Liempde 11 maart,

Het was droog weer met een geweldige opkomst, ja veel hadden er weer zin in om lekker een rondje te maken op de race dan wel op de mountainbike in St Oederode. 19 + onze Karlijn stonden klaar voor de tocht naar Liemde. Het was nog effe wachten op Arie voordat we konden vertrekken. Net Gemert uit hadden we al een lek. Er werd besloten om in 2 groepen verder te gaan, de regel gaat immers in bij 20 renners. De tocht verliep redelijk rustig het miezerde wat, maar dat kon de pret niet drukken. De eerste groep kwam in Liemde aan, na 5 min de tweede groep, die hadden de pech dat ze weer lek hadden. Het was een gezellige ouderwetse pauzeplaats, waar de mensen nog komen voor de hoogmis of erna of tijdens. Na de pauze was het weer splitsen in een A en B groep. De A groep met 9 renners gingen als eerste weg. Na enkele training uurtjes zat er de snelheid zat er al goed in. Na Veghel en Koks waren er nog 4 die Handel binnen kwamen, Bart zette de eindsprint nog in en versloeg Karlijn.

[smoothslider id='74']

Plaats een reactie

css.php