Kevelaar 18 juni

Het was een drukke zondag morgen althans wat betreft de wielrenners voor de vaderdagtocht naar Kevelaar. De drukte van de bedevaartgangers van Valkenwaard viel op dat moment wel mee, dat moest kennelijk nog gebeuren. De tocht was door de tochtcommissie omgedraaid, we vertrokken dus nu richting Venhorst en Landhorst en zo naar Sambeek. Het verliep vrij soepel de 2 startende kopmannen werden pas afgelost na de opmerking zijn we maar met z’n tweetjes. Tijdens de start werd al gezegd niet te snel trappen het pondje begint pas om negen uur met oversteken. Het ging voortreffelijk het pondje kwam ons keurig ophalen. Mark kon daar zijn rust momentje nemen zie foto. Eenmaal in Kevelaar aangekomen, moesten we opzoek naar de kerk omdat de route was gespiegeld, eenmaal gevonden konden we de kaarsjes aansteken, voor weer een behouden jaar. Daarna was er heerlijke koffie met wat lekkers om de hoek. Na de pauze was het weer splitsen de A groep als eerste daarna de B groep, al snel kwam de B groep stil te staan Piet had een spaak kapot, daarna hadden we nog 2 lekke banden, zodoende kwamen we laat achter de A groep aan bij Andre, ja Andre had wat te vieren, die gaat de 60jaar passeren a.s. woensdag. Alsvast gefeliciteerd Andre. Voor het volgende weekend staat het fietsweekend gepland, voor diegene die daar aan meedoen heel veel plezier.

[smoothslider id='57']

Plaats een reactie

css.php