Frasselt 23april

Een leuke tocht Frasselt 115km stond op het programma. Op de startplaats stonden 21 renners klaar voor de tocht, het was een frisse zondagmorgen en de meeste hadden zich dus goed gekleed tegen de kou. Nadat de groep gesplitst was konden we vertrekken richting Elsendorp. In Oeffelt aangekomen gingen we de maas over. Na Gennip gingen we de grens over naar Kleve waar de eerste klimmetjes kwamen. Vlak voor de pauze nog een klim van de eerste categorie waar de inmiddels samengevoegde groep uiteen spatte. Bij de pauzeplaats te zijn aangekomen stonden de kopjes al klaar, gewoon 3 kannen koffie a 15euro per stuk simpeler kon het niet. Na de pauze was er een discussie een groep of toch weer splitsen, voor het laatste werd gekozen. In Kranenburg gingen we de grens weer over en vervolgens naar Groesbeek waar langs de bekende café de oude molen kwamen. Bij Oeffelt gingen we de maas weer over en passeerde we de tourclub uit Gemert die via Beugen gingen en wij via Rijkevoort, maar in Landhorst hadden we ze weer in het zicht, dus gas erop en voorbij. In Venhorst ging de eerste groep volgens de route, maar de tweede groep nam de korstte weg naar Handel en waren dus iets eerder bij Jos voor de koffie. Het was weer een zeer geslaagde tocht.
Bekijk ook het bericht van onze blesseerde Gerard vd Pas

[smoothslider id='49']

Plaats een reactie

css.php