Heeswijk Dinther 19mei B groep

Een mistige eerste pinksterdag gingen we met 7 actieve renners richting Heeswijk.
Eerst maakte we een lus rondom Gemert om te kijken waarom De Vos nie kwam opdagen.
Gordijnen waren nog dicht, dus Karin zal hem wel tot de orde geroepen hebben.
Via Boerdonk kwam we nog familie tegen van Peer, gingen we mooi via Vorstenbosch naar Dinter. Werden we op een B- weg nog verrast van een auto die met 80 in het uur voorbij scheurde zonder in te houden of vooraf toeteren. DIie persoon spoorde niet, en de situatie had totaal anders kunnen aflopen.In Heeswijk 3 café’s dicht, geen tennisclub of voetbalclub open. Dan maar naar Mark die weet altijd wel iets. Komen we bij een oude fietsmaat van hullie Mike, lekker in de zon achteraf in het mooie Heeswijk. Hij had zijn moeder gevraagd om koffie te zetten. Petra bedankt voor je gastvrijheid en hulp van weer 7 frisse wielrenners die er weer tegenkonden. Een gepast bloemetje wordt nog geregeld.
Op de terugweg nog langs Loosbroek waar ze aan het opbouwen waren voor het Alle remmen los festival van volgende week. Zo via Uden naar Boekel waar Noud erachterkwam dat hij 1 uur naar PSV moest, route voor Noud wat aangepast, dat kan hij de kampioen nog een keer in actie kon zien. De rest was dan ook op tijd thuis en dat kwam voor iedereen goed uit.

Plaats een reactie

css.php