Best 28 april

Op koningsdag was er ook een rit volgens het programma, maar die was niet druk bezocht, helaas maar een renner en zijn zwager een weekendje in Belijn. De zondag er na stonden er 16 klaar voor de tocht naar Best. We vertrokken richting de kokse hoeve  en zo naar Boerdonk met al een stevige tegenwind via vele omwegen om toch aan de kilometers te komen kwamen we aan bij de vresselse hut in Nijnsel waar we een heerlijk bakkie koffie geserveerd kregen, we moesten helaas wel binnen zitten met die frisse wind, ook prima. Na de pauze was het nog harder gaan waaien, maar gelukkig wel met de wind in de rug, dus de snelheid ging aardig omhoog totdat vlak voor Boekel waar er een stukje bikkelen was, geweldige kopmannen lukte dat ook. Jarno was die dag jarig en had ze allemaal uitgenodigd voor gebak en koffie, we gingen er met z’n allen er naar toe ook de renners uit Boekel en zelfs een renner die eerder naar huis was gegaan zat er keurig gewassen en gestreken bij. Een hieper de piep voor onze Jarno.
We gaan de vertrektijden dat de A en B groep samen aanpassen naar 8:30uur

Plaats een reactie

css.php