Middelrode 13 augustus

Een tocht van 121km stond op het programma, dus maar eens gaan kijken wie er zin in heeft, jawel hoor 8 fanatiekelingen wilden er wel voor gaan, 2 renners gaven al aan niet de tocht volledig te doen. We vertrokken richting Venhorst, en zo naar Uden nauwelijks last van de wind ging het soepel naar Nistelrode waar een renner afscheid nam en koos voor een ingekorte versie naar Handel, wel eerst een bakkie doen in de maashorst. De andere renner nam afscheid zodra we de zuid willemsvaart overstaken, die hoefde hij dan maar te volgen om op tijd thuis te komen. Je weet maar nooit als je er alleen voorstaat. De zes overgebleven renners gingen stug door pas na 75km in de benen kwamen we aan bij de wel bekende pauzeplaats het groene woud in Liempde na 2 heerlijk bakkies werd de tocht weer vervolgd 2 aan 2 om beurten aan kop ging het prima, rond 12uur kwamen we in Boekel aan, daar nog een bakkie en de tocht was geslaagd

Plaats een reactie

css.php