Deurne 1 mei Bgroep

Om even voor 08.00 uur een korte vergadering wie met de A-groep en wie met de B-groep mee zou gaan. Na overleg besloten een 5-tal renners ervoor te kiezen om naar Whyler in Duitsland abzureisen en een 12-tal kozen voor de B-groep en de tocht naar Deurne. Een beetje aan de frisse kant maar wel praktisch windstil vertrokken we vol goede moed aan deze fraaie tocht naar en rond Deurne. Via Westerbeek en Overloon werd koers gezet naar Ysselstein om via Ommel en Liesel om ca 10.10 uur te arriveren bij voetbalclub ZSV in de Zeilberg. Het was nog niet druk in de kantine en we hadden meteen een mooie tafel waar we met z’n allen aan konden schuiven. Mark van Leuken verzorgde de koffie zodat Loesje achter de bar kon blijven. Martin had het nu wel goed naar zijn zin nadat hij vorige week tijdens de zware rit over de Maasdijk met bijzonder veel tegenwind behoorlijk had afgezien! Zo werd er lekker gekletst en nadat een ieder had bijgetankt werd er aanstalten gemaakt om de tocht te hervatten. Bij het verlaten van ZSV stonden er een paar fraaie dames met voetbaltassen voor de deur die er heel veel zin in hadden. En Jos ook 😉
Onderweg vertelde Jos aan Pieter dat hij een pilletje bij zich had waar je hard van ging fietsen …… Pieter nam de proef op de som en was weldra uit zicht. Blijkbaar had dit pilletje nog een neveneffect, want in de middag liep Pieter met een stijve nek rond, waarvan akte. Na een doorkomt in Hellimond en een klein tourke door Gemert en Handel waren we mooi op tijd en voor de middag terug in Handel. Ook nog mooi te vermelden dat Jan van Grinsven en Hans Klokgieters weer van de partij waren 🚴🏿‍♂️🚴🏿‍♂️

Plaats een reactie

css.php