Tijdrit 20 juli

Jan Martens is voor de tweede achtereenvolgende keer de winnaar met een klasse snelheid van 38,478 km/uur, en Jarno is the comming man, zijn tijd wordt elk jaar beter, het verschil met Jan Martens was nu nog maar 0,538 km/uur.
Dit jaar hadden we 12 deelnemers aan de start en allemaal hadden ze een iets lagere snelheid als vorig jaar behalve Jarno, zijn tijden zitten nog in de lift.
Na het uitstellen van de tijdrit vorige week vanwege de verwachting van hevige regenbuien die later in Limburg zijn gevallen waren de weersomstandigheden nu wél supergoed, met een matig windje en een temperatuur van ongeveer 20 graden kon het niet beter.
Dit keer hadden we een heel andere uitdaging, het parcours lag in onderhoud, een weggedeelte was gefreesd waardoor 2 ongelijke gedeeltes aanwezig waren van ongeveer 5 cm hoogteverschil. Gelukkig wist Twan Graat bij zijn werkgever Haagens Kraanverhuur een paar rubberen roetsmatten liggen waarmee we de hoogteverschillen konden wegwerken waarna het parcours qua veiligheid kon worden vrijgegeven.
De omstandigheden waren nu voor iedereen gelijk dachten we maar helaas had Michel een tractor met een vergifspuit voor zich wat hem van het podium heeft afgehouden met een vierde plek.  De derde plek is nu behaald door Mary van Lankveld.
Na het douchen hebben we nog gezellig bij café het Hart gedronken op de goede afloop en zijn de uitslagen bekent gemaakt.
Nogmaals alle deelnemers gefeliciteerd, met name Jan M, Jarno en Mary met de podiumplaatsen!

Plaats een reactie

css.php