Pfalzdorf 16augustus

Zondagmorgen 16 augustus Boekel was duidelijk in de meederheid  voor de rit naar Duitsland we vertrokken richting Venhorst waar het al mis ging met de route. Langs de middenpeelweg  moesten we een stukje terug om zo naar Landhorst te gaan. In Oeffelt aangekomen gingen we de maas over en een paar kilometer verder gingen HansP, TwanD, TwanG en Marco weer huiswaarts. De rest ging Duitsland in waar we een leuk rondje voor de boeg hadden. We kwamen door Goch , waar ergens de pauzeplaats zou moeten zijn. We hadden van te voren al besloten om de pauze in Nederland te nemen, nee mondkapjes hadden we niet bij ons. In Aferden aangekomen vonden we een leuke plek, was officieel nog niet open, maar we konden wel op het het terras gaan zitten, koffie wordt gezet. Iedereen de bidons weer goed gevuld, zodat we in een flink tempo de laatste 40km nog konden afleggen. In Sambeek moesten we de snelheid een beetje aanpassen vanwege de drukte op de fietspad, konden we ook nog iets zien van de leuke omgeving, daarna ging er de gas weer op tot voorbij Oploo, toen ging het tempo weer naar een stukje naar beneden, om een beetje bij te komen. In Elsendorp werd nog een stukje route gereden van de tijdrit. Eenmaal in Handel was het half een en geen tijd meer voor een bakkie.

20200816_105110
20200816_104923
20200816_105012
20200816_104916
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php