Jubileumtocht Handel-Andel-Handel 23 juni

De organisatie William, Noud,Jan, Maarten en Gerard hadden iets leuks bedacht in het weekend dat de tourclubhandel 40 jaar bestaat. Een tocht naar Andel van 150km met 3 pauzes erin en een volgauto die Twan beschikbaar stelde, geweldig toch. We vertrokken maar liefst met 24 renners, dus we moesten splitsen. De tocht vertrok richting Koks en dan naar Keldonk via Boerdonk, er was van tevoren afgesproken niet harder als 30km/u er werd keurig geluisterd. Vanaf Keldonk ging we langs het kanaal naar s’Hertogenbosch. Na een vijtigtal kilometers kwamen we aan op onze eerste pauzeplaats het vesting stadje Heusden een prachtige locatie aan de maas, daar konden we heerlijk genieten van een bakkie met een lekker stuk gebak met slagroom natuurlijk dat konden we goed gebruiken. Na de pauze ging de route langs de maas op naar Andel een prachtig stuk van de route. Bij het bordje Andel aangekomen werd er een groeps foto gemaakt door een voorbij ganger die Mark weer geregeld had. het was wel even een beetje moeilijk op die dijk, maar het was gelukt. We waren op het verste punt aangekomen van de route, dus de voorwielen gingen weer richting Handel. Na een aantal kilometers was er een drink gelegenheid en een lekker banaantje, die we knus in het gras konden nuttigen. Het was weer vertrekken richting s’Hertogenbosch. De kopmannen op dat moment kregen opmerking van de leiding betreft de snelheid ze roken natuurlijk de pasta die ze klaar aan maken in Berlicum. Daar aangekomen hadden we allemaal vreselijke honger en die super lekkere pasta ging er goed in. Nadien was het nog een dertigtal kilometers te gaan met de welgevulde buiken. We lagen voor op het schema we kwamen om 15:15 aan in Handel bij het vossenhol waar nog enkele biertjes konden nuttigen behalve voor Jos die moest naar huis, want zijn camper stond al klaar voor vetrek naar Italie. Het was een zeer geslaagde dag met dank aan de geweldige organisatie. Met als een opmerking volgend jaar doen we weer zo’n tocht Tourclub Handel 41jaar.   

previous arrow
next arrow
Slider
 

Plaats een reactie

css.php