Berg en Dal 5mei

Laten we eens kijken welke bikkels er klaar stonden voor de eerste tocht naar Berg en Dal van dit seizoen, want het was een zeer kille zondagmorgen,toch waren er 8 bikkels. Andere hadden geen zin of het was te gezellig op het verjaardagsfeest van Twan, alsnog proficiat. We vertrokken met 8 renners richting Boxmeer toen we dat gepasseerd hadden sloot William zich aan bij de groep die had ons zien fietsen toen die zelf een rondje deed. We gingen verder met negen naar Milsbeek waar we de eerste klimmetje voor onze wielen kregen, dat ging prima, boven aangekomen werd de route vervolgd naar Groesbeek, waar we wedstrijd rijders gingen uitdagen. Deze keer ging de route naar Tivoli park vanuit het begin van de klim. Er werd natuurlijk wat strijd geleverd wie als eerste boven was. Het laatste stuk ging tussen André en Marc, waarbij Marc het meerdere moest erkennen aan André. Boven aangekomen werd deze keer een stuk van de nieuwe Holleweg gedaan en daarna nog de oude. Op de zevenheuvelenweg dachten ze dat ze Jos kwijt waren, maar nee hoor die flitste de groep voorbij, maar niet over de fietspad. Eenmaal aangekomen bij de molen hadden we veel trek in een lekker warm bakkie. Twee leuke dames waren bereid om ons te fotograferen. Na de pauze ging de route bij het tankstation links en zo naar Mook waar we de lange afdaling maakten. In Heumen via de A73 brug ging de route deze keer naar Cuijk waar wat donkere wolken boven ons kwamen opzetten en ja hoor ook wat regen met veel wind, gaan we schuilen nee hoor gewoon doorgaan. In Beugen aangekomen haalde we de tourclub van Boekel in en ja hoor met Toon als kopman. De route ging ook door Landhorst waar we volop tegen de wind in moesten. Een petje af voor onze voorzitter Jan en zijn maat Marc die houden de snelheid er goed in tot aan de middenpeelweg, daar ging de groep splitsen, Edwin had wel koffie beloofd, maar we waren allemaal uitgeblust en nat.

20190505_100528
20190505_100521
previous arrow
next arrow
20190505_100528
20190505_100521
previous arrow
next arrow

Plaats een reactie

css.php