Tijdrijden op gemiddelde 7 october

De laatste rit van dit seizoen de tijdrit op gemiddelde wat altijd samenvalt met de kermis met een zeer goede opkomst 18 deelnemers. Zoals gebruikelijk beginnen met een opkikkertje na een avondje stappen op de kermis. De volgorde van vertrek was ditmaal de omgekeerde volgorde van het vorige clubkampioenschap. Iedereen gestart ook de fotograaf voor de mooie plaatjes was er bij. Erik had wat teveel kermis gevierd, zijn eerste ronde had die wat ingekort of Jos was zo snel dat die Erik 2 maal gepasseerde. Andre had zich zo in het zweet gejaagd dat die nog een half rondje nodig had voor de cooling down. Uiteindelijk was iedereen weer binnen. Na de koffie met een lekker stuk gebak werd de uitslag bekend gemaakt. JanG was de winnaar met maar een verschil van 12 sec, te hard. Jan is hierdoor meteen de club kampioen tijdrijden. Jan proficiat. GerardP op de tweede plek met 30 sec te hard. Mary is weer clubkampioen op punten voor de derde keer op een rij. Na het rondje van Jan zat het leuke seizoen erop. Een feestavond 27 october (opgeven voor 18 oktober) en de eindejaars vergadering 14 november staan nog op de agenda.

Plaats een reactie

css.php