Tijdrit op gemiddelde 1 october

Ja alweer de laatste tocht van een fantastisch seizoen 2017, afsluitend is dan een tijdrit op gemiddelde een drietal rondjes afleggen van 15km zonder enige hulpmiddelen die de snelheid bepalen, als getrainde fietser kun je wel een schatting maken van het gemiddelde wat je gaat fietsen.
Voordat de eerste vertrok werd er volgens traditie nog een borreltje genuttigd. Doordat de commissie het goed voor elkaar hadden verliep het verder vlekkeloos. Aan het einde van de tocht een lekker stuk gebak en daarna werd de uitslag bekend gemaakt. De laatste van de rij zat er 2.854km/h langs terwijl de winnaar Maarten er maar 0.062km/h langs zat.
Met Mary als clubkampioen en Bart als tijdrit kampioen sluiten we dit seizoen alweer af met wel een betere opkomst als vorig jaar nl 38.3%.
Wel staan er nog een paar tochten op het programma, die verder niet meetellen voor het club kampioenschap. Zie tourclubhandel.nl[smoothslider id=’72’]

Plaats een reactie

css.php