Cromvoirt 30 april

19 renners waren er weer klaar voor een rit naar Cromvoirt, als laatste kwam nog een oud lid Herman zich aansluiten bij de groep. Geweldig toch. Er werd al gelijk een opmerking gemaakt dat we inmiddels een nieuw tenue dragen. We vertrokken dus met 20 man richting Kokse hoeve waar Martin al een bandje moest wisselen. We konden al snel de tocht weer voortzetten met de wind in de rug was het geen probleem, we zeiden al tegen elkaar dat wordt nog wat op de terug weg. In Vught aangekomen gingen we nog een rondje om de ijzeren man om vervolgens te kunnen genieten van een welverdiende bakkie. De temperatuur was inmiddels hoog genoeg om lekker buiten te genieten. Na de pauze werd er een A en B groep gemaakt. De A groep vertrok, maar na een half uurtje werd de tegenwind steeds heftiger, het was flink werken en iedereen deed wat hij kon, uiteindelijk kwamen we uitgeput in Boekel aan. Bij Erwin konden we van een lekker bakkie en een stroopwafel genieten. Op weg naar Handel hadden we nog een brommertje met een geel plaatje om te stayeren ik weet verder niet of Noud, Gerard en Jan nog verder daarvan gebruik maakte. Het was weer een geweldige tocht en ik hoop dat Herman er ook van genoten heeft.

[smoothslider id='51']

Plaats een reactie

css.php