Drunen 16 april

Het was vroeg in de morgen, temperatuur redelijk. Dus eindelijk niets om thuis te blijven. Was het toch maar 1 haantje uit Boekel die van het kippetje weg mocht.Uit Gemert waren er dat maar liefst 7 en Handel 3 renners die geen verplichtingen hadden op eerste paasdag. De route ging richting Mariahout, Heeswijk naar Schijndel waar het nog rustig was met de festivalgangers van paaspop. Er werd koers gezet richting Den Bosch, de lucht begon te betrekken, het werd donker, en met de pauzeplaats in zicht

(5km) brak de hemel open met een forse stortbui. Alles was nat en de lichamen onderkoelde. Vlug een bakkie koffie waar het droog was, we vertrokken na ons verdiende kopje koffie droog maar gaande weg werd het wegdek nat, we reden dus achter de buien aan, Marco was de eerste die in de buurt van Helvoirt met nieuwe banden lek rijdt. Werd de route vervolgd via Esch naar st Michielsgestel waar Hans lek kreeg, geen binnenband bij, geef de telefoon maar had hij ook niet bij. Maar met de helpende hand van John Minten werd de band gemaakt.via schijndel naar Zijtaart was het achter ons regendonker en naast ons, we reden tussen de buien door en hadden geluk.

Vermoeid na 111km kwamen we thuis, waar het vlug afspuiten was en de douche opzoeken. Met een lekker gebakken ei en een soepje waren we zo weer de oude.

[smoothslider id='48']

Plaats een reactie

css.php