sevenum 21 juli

Het zonnetje was er en het zou droog blijven, dus de opkomst was weer uitstekend. De vraag was gaan we splitsen, toch werd besloten om als een groep te gaan. Mary  en Marco hadden al in de gaten dat het begin van de tocht  slechte stukken in zaten en hadden een gedeeldte van de tocht zaterdagmorgen al voorgereden, goed werk mannen. We vertrokken richting Gemert en binnendoor naar de Mortel. In Bakel aangekomen namen we de doorgaande weg naar Milheeze. Aangekomen in Sevenum was de pauzeplaats nog gesloten, zou om 10:30uur open gaan. Ons kennede konden we daarop niet wachten, dus gingen we voor de volgende pauzeplaats, maar dat was geen meevaller, die werd pas gevonden in Ijsselstein. Daar hadden we een lekker bakkie te pakken. Toen waren er nog maar 27 km te gaan, dus volle bak naar Handel. Op de gagelweg in Handel moest te toch nog een eind sprint komen Jan G en Maarten gingen voor de winst en zetten de sprint aan JanG werd vlak voor de streep geklopt door Maarten. Andre had nog wat te vieren thuis en had Helma de opdracht gegeven om wat lekkere warme appelflappen te halen, die met enkele renners er lekker van konden genieten. Andre nog gefeliciteerd en nog vele gezonde jaren.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Plaats een reactie

css.php