Geisteren 31 maart

Na een zonnige zaterdag ging het over op een kille winderige zondag, wel 20 renners waaronder Karlijn en Jarno stonden klaar. Ook waren 2 bikkels aanwezig van de Canarie training, de andere hadden nog huisarrest of moesten nog bijkomen van al die inspanningen. We gingen richting Elsendorp en zo naar de Vredepeel waar we rechtsaf gingen. Na een goed half uur kwamen de eerste obstakels een zandpad en ja hoor ook nog een lekke band en na 1km weer een lekke band. Na een snelle reparatie konden we weer verder. Er stond behoorlijk wat wind, dus vele afwisselingen in de kopgroep was gewenst. Aangekomen in Geisteren was het effe zoeken naar het golfterrein het nieuwe koffieadres. De weg ernaar toe was wederom een zandweg. De koffie met een paaseitje was wel prima. Na de pauze gingen we weer als een groep terug naar Handel de wind was niet gaan liggen, dus het was weer bikkelen voorin. In de Rips aangekomen hadden we nog een lekke band. Na een wederom een snelle reparatie konden we de tocht afmaken. Het was een tocht met veel obstakels, die we beter kunnen schrappen voor de volgende keer.
Let wel dinsdag 2 april 18:30uur gaan de avond trainingen van start.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
   

Plaats een reactie

css.php